Stucksomstudent.wordpress.com

Hei og velkommen til bloggen stucksomstudent.wordpress.com. Jeg er ei 20 år gammel jente, opprinnelig fra Kristiansand, men nå endelig bosatt i Trondheim. Hvor jeg har begynt på en bachelor i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen i Trondheim. Jeg er inspirert og motivert og håper jeg fortsetter med det frem til jeg har en master/doktorgrad i dette og kan kalle meg selv en siviløkonom.

Allerede som 16 åring flyttet jeg fra barndomshjemmet og 230 km nordvest? for å gå på en kristen videregående internatskole. Der ble jeg til jeg hadde tatt almenn påbygging for så å søke meg inn på høyskole. Jeg var klar til å starte rett på med videre studier helt til noen plantet en idé om 3,5 mnd på Bali. Impulsiv som jeg er hadde jeg bestemt meg i løpet av kvelden at det skulle jeg. Så høsten 2012 dro jeg og ei venninne til Bali for å studere 3,5 mnd med reiselivsledelse. Når jeg kom hjem var planen å begynne på sykepleiestudiet i Førde (sogn og fjordane) som jeg hadde fått plass på. De siste mndene på Bali ble brukt til mye tenkning, en mail om at jeg ville trekke studieplassen min i Førde, og søknader om å ta to ekstra fag på sonans i Kristiansand. Nå ville jeg nemlig bli biolog. Altså studere biologi. Når januar begynte, begynte jeg på Sonans i Kristiansand for å ta biologi 2 og matte r1. Med et grunnlag fra p matte, gikk dette absolutt ikke. Jeg ble umotivert og lei, og ville heller jobbe istedet for å gå på skole. Heldigvis hadde jeg drømmejobben min i Dyreparken, hvor jeg tilbrakte mye tid fra påske til august. Som også førte til at jeg sluttet på sonans. Denne sommeren har jeg lært utrolig mye om jobben min og ikke minst meg selv. Etter å ha prioritert jobben som nr 1 i så lang tid, var det deilig å endelig ta seg ferie med familien. Før jeg endelig endte opp her. I drømmen min – Trondheim. Lille meg, 1 av 300 av neste 900 søkere. For meg er det utrolig! Men også noe jeg føler jeg har jobbet for og fortjener. Som igjen fører til enorm motivasjon og skyhøye ambisjoner. En doktorgrad liksom – jeg som for noen år siden ikke ville gå mer på skole.

Nå sitter jeg her, deler mine erfaringer med dere. Hvem dere nå enn er? Jeg er klar for å dele mer, dele livet mitt som student. Ikke privat, men heller ikke det overfladiske. Jeg er jordnær. Jeg er ærlig. Og mye mer som dere vil bli kjent med gjennom bloggen. Håper jeg kan bli kjent med dere også!

Håper du setter pris på bloggen min, og kommer med positive og negative tilbakemeldinger. Ønsker du å kontakte meg andre steder enn på bloggen kan du bruke mailadressen min som er: stucksomstudent@hotmail.com

Lots of Love.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: