Oppskrift: Tacopai

Igår lagde vi tacopai til middag, og den ble overraskende god. Skal definitivt lages igjen.

Du trenger:

Paiform

Bunn: 150 g smør, 3 dl hvetemel (kan byttes ut med sammalt hvete grovt for grovere bunn), 2 ss vann

Fyll: 300-400g kjøttdeig, tomat, tacokrydder, mais, løk & ost. Evt salat & rømme hvis ønskelig.

 

Dette gjør du:

1. Lag paibunnen: bland ingrediensene godt og kjevl bunnen rund og flat. Sett paibunnen i kjøleskapet i minst 30 min.

2. Forstek paibunnen midt i ovnen på 200 grader i 10-15 min. Stek kjøttdeigen og bland med de andre ingrediensene i stekepanna.

3. Fordel fyllet i formen og strø på ost. Stek på 200 grader i 30-35 min.

4. Ta den ut og nyt!

 

Advertisements

Én tanke på “Oppskrift: Tacopai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: